Mona Sahlin läser saga

25 07 2008

Mona Sahlin

Mona Sahlin

På torsdag läser Mona Sahlin en saga för barnen på Lilla Pride. Lilla Pride är Pride Park i Tantolundens barnområde. Det kommer att bli en solskenshistoria som kommer att ha ett lyckligt slut även om den inte innehåller några prinsar eller prinsessor, det har Mona Sahlin avslöjat för Stockholms Prides pressfolk. För den som vill höra Monas saga är det bara att besöka Lilla Pride på torsdag klockan 18.00.

Ett annat tips på något som måste besökas under festivalen är Broderskapsrörelsens seminarium ”Sinful”. Seminariet går av stapeln söndag den 3:e augusti klockan 15:15 i arbetarrörelsens tält ”We are family”. Anna Ardin, förbundsstyrelseledamot i Broderskap, utlovar ett spännande samtal om religionens roll i familjepolitiken. Deltar gör en broderskapare som sitter i kyrkomötet, en socialdemokratisk muslim och biskop Carolina Krook.

Vi vill visa att den kristna högern inte är den enda kristna. Problemen beror inte på religionen utan politiken. Vi vill visa att religionen kan vara en progressiv kraft för allas lika värde, vilket tillsammans med kärleksbudskapet är kärnan i alla världsreligioner, säger hon till Stockholms Tidningen som kommer ut på måndag och som kommer delas ut i arbetarrörelsens tält i Pride Park.

Andra bloggar skriver om , , , ,

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

25 07 2008
Clint Ruin

Mona Sahlin läser sagor….jo jo, det är hon ju bra på, inte bara på bögfestivaler…

25 07 2008
Fredrik

Vad är nytt? Hon fortsätter bara det hon alltid gjort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: